Afvalstoffenheffing Krimpenerwaard, kern van Schoonhoven

25 feb 2016

Als gevolg van een technische fout bij het afvalverwerkingsbedrijf zijn de GFT stortingen in de gemeente Krimpenerwaard, kern van Schoonhoven waar gebruik gemaakt wordt van ondergrondse verzamelcontainers, ten onrechte in rekening gebracht. Deze GFT stortingen zijn namelijk kosteloos.

Het afvalverwerkingsbedrijf, de gemeente Krimpenerwaard en het SVHW betreuren deze fout.

Het SVHW corrigeert ambtshalve de foutieve aanslagen Afvalstoffenheffing. Dit betekent dat de belanghebbenden geen bezwaarschrift hoeven in te dienen. Zij ontvangen van het SVHW een schriftelijke bevestiging van de correctie.

Voor het ontstane ongemak biedt het SVHW mede namens het afvalverwerkingsbedrijf Cyclus en de gemeente Krimpenerwaard excuses aan.

Om goed te kunnen functioneren gebruikt deze website cookies. Melding sluiten