Op zaterdag 2 juli 2016 een aanmaning van SVHW ontvangen?

04 jul 2016

Dan heeft SVHW uw betaling van de belastingaanslag nog niet (volledig) ontvangen op de vervaldatum. De vervaldatum en de dagtekening van de aanslag staan vermeld op het aanslagbiljet. Het aanslagbiljet kunt u raadplegen via Mijn SVHW. De aanmaningen hebben betrekking op de aanslagen gemeentelijke- en waterschapheffingen die SVHW oplegt. 

Telefonische bereikbaarheid
Het kan zijn dat u niet direct geholpen kunt worden omdat al onze medewerkers telefonisch in gesprek zijn. U kunt het dan op een later tijdstip nog eens proberen.
Kijkt u ook voor meer informatie over een aanmaning bij ‘Te laat met betalen’.

Betaling aanmaning
De aanmaning moet binnen veertien dagen na dagtekening van de aanmaning zijn betaald. Aan de aanmaning zijn kosten verbonden, deze zijn afhankelijk van de hoogte van het openstaande bedrag. De kosten van de aanmaning bedragen € 7,00 voor een openstaand aanslagbedrag tot € 454,00. Voor openstaande vorderingen boven dit bedrag zijn de aanmaningskosten € 15,00.

De betalingen van de belastingaanslagen zijn bijgewerkt tot en met maandag 27 juni 2016 (mits voorzien van het juiste opgegeven betaalkenmerk). Het kan dus zijn dat de betaling en de aanmaning elkaar hebben gekruist. Wanneer SVHW het door u verschuldigde bedrag vóór 1 juli 2016 heeft ontvangen, vervallen de aanmaningskosten automatisch.

Regel uw belastingzaken via Mijn SVHW
Via Mijn SVHW kunt u veel zaken zelf regelen. Zo vindt u er bijvoorbeeld een overzicht van de aanslagen op uw naam en welk bedrag er nog open staat.
Meer weten? Ga naar Mijn SVHW en log in met uw DigiD.

Om goed te kunnen functioneren gebruikt deze website cookies. Melding sluiten