Nieuw DVO voor SVHW: een mijlpaal in de dienstverlening

16 nov 2016

Woensdag 16 november 2016 heeft het Algemeen Bestuur van SVHW de nieuwe dienstverleningsovereenkomst (DVO) met de gemeenten vastgesteld. Hiermee is een belangrijke mijlpaal bereikt op de ingezette weg naar een optimale samenwerking met deelnemers, andere overheden en collega belastingkantoren. Maar ook naar een transparante dienstverlening. Dienstverlening die is afgestemd op de behoefte van de deelnemers en de behoefte van hun inwoners en bedrijven. De nieuwe DVO bevestigt de verdere professionalisering van SVHW.

ondertekening-dvo-20161116

Links de heer P.J. Verheij (voorzitter), rechts de heer R.S. Heij (directeur).

 

Persbericht: SVHW heeft dienstverleningsovereenkomst

Om goed te kunnen functioneren gebruikt deze website cookies. Melding sluiten