Onderzoek mogelijk Datalek afgerond

09 jan 2017

SVHW heeft geen bewijs kunnen vinden dat er persoonsgegevens geleverd zijn aan de leverancier, waar op 30 november vorig jaar een laptop is gestolen. Dit blijkt uit het interne onderzoek dat is gedaan. Het is echter niet uit te sluiten.
SVHW heeft de leverancier opdracht gegeven om alle persoonsgegevens die mogelijk ooit geleverd zijn, direct te verwijderen. De leverancier heeft onderzoek gedaan en geen door SVHW geleverde persoonsgegevens gevonden. De afgelopen weken hebben verschillende mensen meldingen gedaan. Deze zijn door SVHW geregistreerd en schriftelijk bevestigd. Tot slot heeft SVHW de melding bij de Autoriteit Persoonsgegevens aangevuld met het resultaat uit het interne onderzoek.

Heeft u vragen over het Datalek? Kijk hier voor de meest gestelde vragen.

Om goed te kunnen functioneren gebruikt deze website cookies. Melding sluiten