Inloopavond voor inwoners Lansingerland

20 mrt 2017

In februari verstuurde SVHW de belastingaanslagen voor 20 deelnemende gemeenten, het waterschap Hollandse Delta en de Regionale Afvalstoffen Dienst Hoeksche Waard (RAD). Gemeente Lansingerland organiseert samen met SVHW een inloopavond om specifieke vragen over uw (WOZ) belasting, taxatieverslagen, kwijtschelding, automatische incasso en dergelijke te beantwoorden.

Op dinsdag 28 maart 2017 van 18:00 uur tot 20:00 uur zijn in het gemeentehuis Lansingerland (Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek) belastingspecialisten van SVHW aanwezig om uw vragen over de gemeentelijke belastingaanslag te beantwoorden. U hoeft zich niet vooraf aan te melden. Wel vragen we u om uw belastingaanslag mee te nemen.

Bent u niet in de gelegenheid om te komen, maar u heeft wel vragen? Tarieven, specifieke belastinginformatie en veel gestelde vragen zijn terug te vinden op www.svhw.nl. Door bij ‘Mijn SVHW’ in te loggen met uw DigiD kan iedereen zijn persoonlijke aanslag digitaal bekijken en online makkelijk en snel belastingzaken regelen. Maar u kunt ook bellen naar telefoonnummer (0186) 577 222 of (0800) 020 08 73.

Om goed te kunnen functioneren gebruikt deze website cookies. Melding sluiten