Digitale post van SVHW via Mijn Overheid

23 mrt 2017

Heeft u uw aanslagbiljet niet per post ontvangen? Dan heeft u deze digitaal ontvangen via de Berichtenbox van Mijn Overheid.
Ontvangt u uw aanslagbiljet in de toekomst toch liever per post? Dan moet u dit zelf op Mijn Overheid wijzigen door een vinkje weg te halen bij SVHW. SVHW krijgt hiervan bericht en stuurt toekomstige aanslagbiljetten dan weer per post.

U bepaalt zelf van welke overheidsorganisaties u uw berichten digitaal ontvangt.¬†Een overzicht van welke berichten u via de Berichtenbox ontvangt (en welke op papier), vindt u door bij Mijn Overheid naar “Instellingen” te gaan, en onder “Organisaties Berichtenbox” bij de betreffende organisatie te klikken op het informatie-icoontje.
Heeft u vragen over Mijn Overheid? Kijk dan bij de veel gestelde vragen op de website van Mijn Overheid.

Om goed te kunnen functioneren gebruikt deze website cookies. Melding sluiten