Digitale post van SVHW via Mijn Overheid

04 jul 2017

Heeft u uw aanslagbiljet niet per post ontvangen? Dan kan het zijn dat u deze digitaal ontvangen heeft via de Berichtenbox van Mijn Overheid. SVHW stuurt vandaag een kosteloze herinnering aan degenen die dit jaar voor het eerst hun belastingaanslag via deze Berichtenbox ontvangen hebben.

Ontvangt u uw aanslagbiljet in de toekomst toch liever per post? Dan moet u dit zelf op Mijn Overheid wijzigen door een vinkje weg te halen bij SVHW. SVHW krijgt hiervan bericht en stuurt toekomstige aanslagbiljetten dan weer per post.

U bepaalt zelf van welke overheidsorganisaties u uw berichten digitaal ontvangt. Een overzicht van welke berichten u via de Berichtenbox ontvangt (en welke op papier), vindt u door bij Mijn Overheid naar “Instellingen” te gaan, en onder “Organisaties Berichtenbox” bij de betreffende organisatie te klikken op het informatie-icoontje.
Heeft u vragen over Mijn Overheid? Kijk dan bij de veel gestelde vragen op de website van Mijn Overheid.

Om goed te kunnen functioneren gebruikt deze website cookies. Melding sluiten