Bent u aangemeld bij Mijn Overheid?

06 nov 2017
Dan ontvangt u berichten van SVHW digitaal via de Berichtenbox van Mijn Overheid. Wanneer er een bericht in uw Berichtenbox staat, ontvangt u een mail op het door u bij Mijn Overheid ingevulde e-mail adres .

Ontvangt u uw aanslagbiljet in de toekomst toch liever per post? Dan moet u dit zelf op Mijn Overheid wijzigen door een vinkje weg te halen bij SVHW. SVHW krijgt hiervan bericht en stuurt toekomstige aanslagbiljetten dan weer per post.

U bepaalt zelf van welke overheidsorganisaties u uw berichten digitaal ontvangt. Een overzicht van welke berichten u via de Berichtenbox ontvangt (en welke op papier), vindt u door bij Mijn Overheid naar “Instellingen” te gaan, en onder “Organisaties Berichtenbox” bij de betreffende organisatie te klikken op het informatie-icoontje.

Heeft u vragen over Mijn Overheid? Kijk dan bij de veel gestelde vragen op de website van Mijn Overheid.

Om goed te kunnen functioneren gebruikt deze website cookies. Melding sluiten