Laat u niet misleiden!

13 feb 2018

Op social media (Facebook) zijn er aanbiedingen om tegen betaling de kwijtschelding van de lokale belasting voor u aan te vragen. Hierbij wordt in sommige gevallen onterecht het logo van SVHW gebruikt. Laat u niet misleiden door mensen die dit formulier voor u willen invullen en hier geld voor vragen!

Denkt u dat u in aanmerking komt voor kwijtschelding van uw lokale belasting aanslag? Maakt u dan eerst de proefberekening op onze website. Geeft de berekening aan dat u mogelijk in aanmerking komt? Vult u dan kosteloos het kwijtscheldingsformulier in.

Komt u er zelf niet uit? De medewerkers van SVHW helpen u kosteloos. Neemt u contact met ons op via (0186) 577 222 of (0800) 020 08 73.

 

Om goed te kunnen functioneren gebruikt deze website cookies. Melding sluiten