Juiste WOZ-waarde is belangrijk

20 feb 2018

SVHW stelt de WOZ-waarde van uw (niet-)woning en/of grond vast. Bent u het niet eens met de waarde, neemt u dan contact met ons op. Wij willen net als u dat de WOZ-waarde klopt. Wij hebben er geen enkel belang bij om de waarde te hoog vast te stellen. Als blijkt dat wij een fout hebben gemaakt bij het vaststellen van uw WOZ-waarde, dan passen we deze graag voor u aan. Ondanks onze diverse controles kunnen we iets over het hoofd hebben gezien. Afgelopen jaar hebben wij een aantal WOZ-waarden aangepast naar aanleiding van een telefoongesprek.

 

Terugbelafspraak

Vindt u dat de WOZ-waarde onjuist is vastgesteld? Plant u dan een terugbelafspraak in. Een medewerker met inhoudelijke kennis over de WOZ-waarde belt u dan op een moment dat het u goed uitkomt terug. U kunt een terugbelafspraak maken van 21 februari tot en met 30 maart. Naast afspraken tijdens kantooruren is het ook mogelijk om in het begin van de avond een afspraak te maken.

 

Plan uw terugbelafspraak

Log in op ‘Mijn SVHW’, ga naar ‘Informeel contact WOZ-waarde’ en geef aan waarom u het niet eens bent met de WOZ-waarde. Onze medewerker kan dan van te voren uw gegevens bekijken en uw vragen sneller beantwoorden.

 

Formeel bezwaar

Komt u er met de SVHW medewerker niet uit, dan is het verstandig om formeel bezwaar te maken. SVHW neemt uw bezwaar dan gewoon in behandeling. Het belang van een juiste WOZ-waarde staat immers voorop.

Om goed te kunnen functioneren gebruikt deze website cookies. Melding sluiten