Aanmaningen en dwangbevelen september 2018

29 sep 2018

Heeft u een aanmaning of dwangbevel van SVHW ontvangen? Dan heeft u uw een eerder door SVHW gestuurde belastingaanslag nog niet (volledig) betaald.

Het kan zijn dat uw betaling en de aanmaning of het dwangbevel elkaar hebben gekruist. Heeft u het hele verschuldigde bedrag na 25 september maar vóór dagtekening van de aanmaning of het dwangbevel betaald, dan is deze nog niet in onze administratie opgenomen. U kunt de aanmaning of het dwangbevel dan als niet verzonden beschouwen.

Reageert u niet op de aanmaning of het dwangbevel? Dan is SVHW genoodzaakt verdere invorderingsmaatregelen te nemen. De kosten daarvan zijn hoog en komen voor uw rekening. Betaal dus zo snel mogelijk! 

Regel uw belastingzaken via ‘Mijn SVHW’

Via ‘Mijn SVHW’ kunt u veel zaken zelf regelen. U kunt uw aanslagbiljet raadplegen en vindt er bijvoorbeeld een welk bedrag er nog open staat. Meer weten? Ga naar ‘Mijn SVHW’ en log in met uw DigiD.

Meer informatie

Kijkt u voor meer informatie over een aanmaning of dwangbevel bij ‘Te laat met betalen’. Heeft u een vraag, stuur ons dan een bericht via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. De eerste dagen vlak na ontvangst van de aanmaningen en dwangbevelen kan het erg druk zijn aan de telefoon. Probeert u het dan op een ander tijdstip nog eens.

Om goed te kunnen functioneren gebruikt deze website cookies. Melding sluiten