MijnOverheid: Berichtenbox app beschikbaar

15 okt 2018

Vanaf 9 oktober is de Berichtenbox app van MijnOverheid beschikbaar in de Apple AppStore (iOS) en de Google Play Store (Android). De Berichtenbox app is geschikt voor gebruik op mobiele telefoons en tablets. U kunt de app met DigiD koppelen aan uw MijnOverheid-account en vervolgens een pincode kiezen waarmee u op de app inlogt.

Met de lancering van de app is de toegang tot de Berichtenbox vereenvoudigd. U opent post van de overheid direct in de app en hoeft hiervoor niet meer in te loggen op MijnOverheid. Het is ook mogelijk om post vanuit de app door te sturen naar een e-mailadres.

De app geeft een melding als er nieuwe post is afgeleverd in de Berichtenbox door gebruik te maken van de notificatiefunctie van de mobiele telefoon of tablet.

Updates
Na de lancering worden er via regelmatige updates en nieuwe functies aan de Berichtenbox app toegevoegd, zoals het verwijderen van berichten of het selecteren van nieuwe organisaties die post digitaal mogen versturen.

Om goed te kunnen functioneren gebruikt deze website cookies. Melding sluiten