SVHW ontvangt complimenten Waarderingskamer en promoveert

28 jan 2019

De Waarderingskamer heeft SVHW in de categorie ‘Goed’ ingedeeld voor uitvoering van de WOZ-processen (wet Waardering Onroerende Zaken) en zijn complimenten uitgesproken over het enthousiasme van de medewerkers. De Waarderingskamer controleert en beoordeelt gemeenten op de uitvoering van de Wet Waardering onroerende zaken.

SVHW heeft hard gewerkt om de uitvoering van de WOZ naar een nog hoger niveau te tillen en is trots op dit resultaat!

Voor de gemeenten Altena, Alblasserdam, Albrandswaard, Barendrecht, Brielle, Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Krimpenerwaard, Lansingerland, Nieuwkoop en Westvoorne verzorgt SVHW de WOZ. Door het optimaliseren van de processen heeft SVHW de uitvoering verder kunnen verbeteren.

Om goed te kunnen functioneren gebruikt deze website cookies. Melding sluiten