Ontbrekende WOZ-waarde op aangiftebiljet inkomstenbelasting in Hoeksche Waard en Altena

28 feb 2019

Door de gemeentelijke herindelingen in de Hoeksche Waard en Altena heeft de Rijksbelastingdienst van het Kadaster nog niet de gegevens ontvangen, die worden gebruikt om de WOZ-waarde van uw woning op het vooraf ingevulde aangifteformulier in te vullen. Dit betekent dat de WOZ-waarde hoogstwaarschijnlijk niet is ingevuld op uw aangiftebiljet. U zal in dit geval de WOZ-waarde zelf moeten invullen. U kunt de WOZ-waarde vinden op het aanslagbiljet van 2018, dat u vorig jaar van SVHW ontvangen heeft. U kunt dit aanslagbiljet ook inzien op Mijn SVHW. Het is momenteel nog niet duidelijk wanneer de Rijksbelastingdienst de WOZ-waarde wel kan invullen op het aangiftebiljet.

Ook kunt u via het WOZ-waardeloket de WOZ-waarde van uw woning opvragen. De WOZ-waarde voor belastingjaar 2018 heeft als peildatum 01-01-2017.

Lees hier de gepubliceerde berichtgeving van de Belastingdienst.

Om goed te kunnen functioneren gebruikt deze website cookies. Melding sluiten