Een juiste WOZ-waarde is voor iedereen belangrijk

21 feb 2020

SVHW stelt de WOZ-waarde van uw woning vast. Wilt u uw WOZ-waarde bespreken? Neemt u dan contact met ons op. Als blijkt dat wij de waarde onjuist hebben vastgesteld, dan passen we deze graag voor u aan.
Komt u er met de SVHW medewerker niet uit, dan kunt u binnen 6 weken na dagtekening van de aanslag schriftelijk bezwaar maken. Het belang van een juiste WOZ-waarde staat voorop.

Terugbelafspraak

U kunt een terugbelafspraak maken van 24 februari tot en met 3 april 2020. Log in op ‘Mijn SVHW’ en ga naar ‘Bespreken WOZ-waarde’. Geef aan waarom u uw WOZ-waarde wilt bespreken. Onze medewerker kan dan van te voren uw gegevens bekijken en uw vragen sneller beantwoorden.

Om goed te kunnen functioneren gebruikt deze website cookies. Melding sluiten