Gevolgen Coronavirus op werkwijze SVHW

23 mrt 2020

Het zijn onzekere tijden, voor u en voor ons als organisatie. De maatregelen rond het coronavirus raken ons allemaal.
Natuurlijk proberen wij onze dienstverlening goed te laten verlopen. Omdat onze medewerkers voornamelijk vanuit huis werken, kan dat soms wat langer duren. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Post kan langer blijven liggen – verstuur digitaal

Doordat veel van onze medewerkers thuis werken, is er een onderbezetting op kantoor en blijft de papieren post langer liggen. U kunt het beste online uw verzoeken indienen. Daarvoor hoeft u de deur niet uit! Kijk op de website bij ‘Mijn SVHW’ of het contactformulier.

Sluiting voor publiek

Vanwege de zeer beperkte bezetting op ons kantoor en voor uw en onze veiligheid is SVHW gesloten voor publiek. Uiteraard zijn wij telefonisch wel bereikbaar. Mocht u toch documenten willen afgeven, dan kan dat in de brievenbus voor ons gebouw. Ook hiervoor geldt, dat deze langer kunnen blijven liggen. Verstuur daarom digitaal.

 

Om goed te kunnen functioneren gebruikt deze website cookies. Melding sluiten