Ga direct naar content
Hondencontrole? Dat klopt, tot eind augustus lopen er hondencontroleurs in de gemeenten Westvoorne, Hardinxveld-Giessendam, Hoeksche Waard en Lansingerland.
Meer informatie
Zoekscherm sluiten

Zoeken op SVHW.nl

(Type drie letters of meer)

Aanmaningen en dwangbevelen

17 JUNI 2021

Heeft u een aanmaning of dwangbevel van SVHW ontvangen? Dan heeft u uw eerder door SVHW gestuurde belastingaanslag nog niet (volledig) betaald.
Reageert u niet op de aanmaning of het dwangbevel? Dan moet SVHW verdere invorderingsmaatregelen te nemen. De kosten daarvan zijn hoog en komen voor uw rekening. Betaal dus zo snel mogelijk!

Regel uw belastingzaken via ‘Mijn SVHW’

Via ‘Mijn SVHW’ kunt u veel zaken zelf regelen. U kunt er bijvoorbeeld uw aanslagbiljet raadplegen en zien welk bedrag er nog open staat. Meer weten? Ga naar ‘Mijn SVHW’ en log in met uw DigiD.

Meer informatie

Kijkt u voor meer informatie over een aanmaning of dwangbevel bij ‘Te laat met betalen’. Heeft u een vraag, stuur ons dan een bericht via het contactformulier bij ‘Mijn SVHW’ of neem telefonisch contact met ons op.
De eerste dagen na ontvangst van de aanmaningen en dwangbevelen kan het erg druk zijn aan de telefoon. Probeert u het dan op een ander tijdstip nog eens.