Ga direct naar content
Meebouwen aan het belastingkantoor van de toekomst?
Meer informatie
Zoekscherm sluiten

Zoeken op SVHW.nl

(Type drie letters of meer)

SVHW heeft een nieuwe directeur

1 MAART 2023

Marco Heemskerk uit Numansdorp start 1 maart als directeur van SVHW. Hij volgt daarmee waarnemend directeur John Melissant op. “De afgelopen jaren is SVHW hard bezig om de buitenwereld binnen te halen en de dienstverlening te verbeteren. Die ingeslagen weg wil ik graag voortzetten,” aldus Marco Heemskerk.

Als geboren en getogen Hoeksche Waarder kent Heemskerk de regio goed. Doordat hij tijdelijk in Voorburg en Pijnacker gewoond heeft, is hij ook bekend met dat deel van het werkgebied van SVHW. Bovendien is hij acht jaar politiek actief geweest in de provincie Zuid-Holland.

“Met mijn kennis en ervaring wil ik SVHW ondersteunen bij de realisatie van haar doelen en haar ontwikkeling,” vertelt Marco. “Ik zie mezelf daarbij graag als een verbinder: tussen de organisatie, de deelnemende gemeenten/waterschap en hun inwoners en de sector. Want in de steeds complexer wordende omgeving van wetgeving en ict kunnen we het niet alleen.”

De directeur van SVHW is eindverantwoordelijk voor de organisatie en belast met de dagelijkse leiding en de inhoudelijke kwaliteit van de bestuurlijke voorstellen. Hij legt verantwoording af aan het Dagelijks- en Algemeen bestuur.